Meditatii pentru angajare – Meditatii

Meditatii pentru angajare

Meditatii marketing online pentru angajare

Cui ma adresez cu meditatii marketing online pentru angajare?

 

Am tinut peste 200 de interviuri in ultimii ani, unde cei mai multi dintre tineri nu au norocul unei sanse bazate pe potential, ci mai degraba pe experienta. Potentialul, oameni buni, este cartea cu care castigi jocul in final, insa pe moment nevoia de experienta transeaza lucrurile. Asa face realitatea, iti cere solutii imediate.

Cu gand catre voi, studenti, absolventi, tineri de 30 de ani care nu va gasiti un job, desi aveti o facultate in spate de profil marketing sau comunicare, va invit la meditatii. Scopul meu este sa va ajut sa intrati in campul muncii marketingului online. Vreau sa-ti ofer sfaturi, studii de caz, exercitii pe dezvoltare personala, recomandari in agentii, cunostinte si practica.

Ma adresez celor care vor sa se angajeze pe marketing online, in agentie, corporatie sau la client, dar le lipseste experienta concreta a campaniilor, strategiilor, rapoartelor.

 

Pretul este de 60 lei / 90 minute.

Pentru meditatii marketing online pentru angajare poti aplica cu un e-mail la office@meditatiimarketing.ro sau mai rapid la telefon: 0784 378 178.