Meditatii angajati – Meditatii

Meditatii angajati

Meditatii marketing online pentru angajati

De ce sa incerci meditatii marketing online pentru angajati?

 

Care sunt avantajele daca faci marketing-ul intern cu angajatii si nu cu o agentie? In primul rand, costurile! Mai apoi pot fi: cunoastere mai buna a targetului din partea angajitilor, implicare mai mare, investitie pe termen lung intr-o echipa in-house.

Sincer, oricine poate invata marketing online, doar sa-l duca capul. Foarte bine daca secretara administreaza si pagina de Facebook sau trimite un Newsletter lunar. Foarte bine daca iti trimiti omul care tine evidenta stocului sau cel care se ocupa de comenzile in site sa ia niste meditatii de Analytics si promovare online. Foarte bine daca vrei mai mult de la business-ul tau si chiar tu insusi vrei sa intelegi cum stau treburile online.

 

Ma adresez angajatilor care vor sa invete marketing online, care vor sa faca Social Media bine, care vor sa aduca rezultate mai bune din mediul online pentru compania la care lucreaza.

Ma adresez angajatorilor care vor sa implementeze intern actiunile de comunicare si promovare online.

 

Pretul este de 60 lei / 90 minute.

Pentru meditatii marketing online pentru angajati poti aplica cu un e-mail la office@meditatiimarketing.ro sau mai rapid la telefon: 0784 378 178.