Despre mine – DESPRE

Despre mine

Despre mine – Simona Dumitru

Ma numesc Simona Dumitru, am 4 ani experienta de agentie in Social Media si Marketing, predau si implementez proiecte pe strategie digitala si Facebook buying.

4 ani plini in care am coordonat echipa de Social Media, am fost mana dreapta pentru diversi clienti din multe domenii de activitate, am recrutat, am sustinut prezentari, am fost la intalniri, am avut succes si rezultate.

Cu background umanist, mi-am dezvoltat treptat skill-urile catre strategie, executii tehnice, interpretare rezultate si raportare. Am vazut ca adevarul sta in date, in concluziile numerice la final de luna sau trimestru, restul fiind nuante ale adevarului.

Am peste 6000 de postari publicate in Social Media (strategie, brief, copy, management), peste 120.000 de Euro cheltuiti doar in Facebook Ads, 32 de clienti, 58 de concursuri, 42 de newslettere, 1 tona de texte pentru alte materiale online si offline, campanii de Search si Display, basic SEO, marketing afiliat.

Am invatat multe despre mine si despre ceilalti in toti acesti ani. Iti confirm ca marketingul online este vast si poti obtine foarte mult cu ajutorul lui.

 

Experienta predatului in facultate ma implineste personal si incerc pe cat posibil sa imbin realitatea si dinamismul Publicitatii in mediul digital cu mediul academic.

 

Proiectele pe strategie si Facebook buying mi-au adus mai multa experienta si libertate in a testa instrumentele disponibile. Am invatat mai multe din punct de vedere tehnic, clientii cu care lucrez beneficiind de un input ceva mai vast.