Ai o aplicatie pe care vrei sa o promovezi in Facebook? – DESPRE

Ai o aplicatie pe care vrei sa o promovezi in Facebook?

aplicatie-promovat-facebook

Ai o aplicatie pe care vrei sa o promovezi in Facebook?

Sfatul meu este sa faci totul ca la carte, conform indicatiilor Facebook. Iti ofera cu atat mai mult suport cu cat esti mai “transparent” cu el.

In primul rand:

  1. Sa poti primi verdele de la Facebook pentru o aplicatie, programatorul trebuie sa tina cont de acest Ghid.
  2. Pentru a verifica daca aplicatia este inregistrata, acceseaza App Ads Helper si introdu ID-ul aplicatiei, pe care il va primi programatorul imediat ce a inregistrat aplicatia prin Facebook.
  3. Dupa ce ai verificat in Helper, asigura-te ca:
  4. Este publica si disponibila pentru toata lumea. Trebuie sa aiba o bulina verde langa numele aplicatiei.
  5. Este functionala pentru platformele pe care vrei sa o promovezi (de exemplu, iOS/Android).

 

Pentru a optimiza mai bine campaniile si a vedea mai clar metricele, este indicat sa ai acces de Administrator sau Advertiser in aplicatie. Vezi detalii in Ghidul indicat mai sus.

! Poti seta app ads chiar daca nu ai acces de administrator (faci trimitere pe link-ul din app store), insa doar daca faci campanii de trafic. Pentru campanii de instalare si engagement, insista sa primesti acces de Administrator sau Advertiser in aplicatie.

In al doilea rand:

Seteaza app events pentru iOS/Android. Poti folosi dintre cele 14 standard (de exemplu: add to cart) sau crea custom events (de exemplu: un anume nivel atins in jocul pe care-l promovezi).

 

Mai departe, ce sa arati si cum sa comunici aplicatia in anunturi, putem sta de vorba separat – aplicat pe produsul tau.

! Un avantaj foarte important este ca avem optiunea de a retargeta specific oamenii care au instalat aplicatia, de a crea audiente Custom si Lookalike. 😉 Un pic de creativitate si ceva mai multa strategie si poti face treaba foarte buna.

 

 

Ai o aplicatie pe care vrei sa o promovezi? Atunci, spor! 🙂

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *